Продавець Киевмолторг розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
20 відгуків
+380 (93) 828-16-76
+380 (67) 828-16-76
+380 (44) 223-06-21
ул Ярослава Мудрого, 20, Біла Церква, Україна
Киевмолторг
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Сироватка Суха, фото 2
Сироватка Суха, фото 2

Сироватка Суха

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

СИРОВАТКА СУХА

Суха молочна сироватка - продукт, отриманий в результаті висушування сирною, підсирної або казеїнової сироваток, які в свою чергу є побічним продуктом переробки молока. Сироватка виробляється з сировини, що не піддався генетичним змінам.

Сироватка має солодко-солонуватий смак кислуватий, без сторонніх присмаків і запахів. Являє собою тонкодисперсний порошок, допускається наявність грудочок, які легко розсипаються при механічній дії. Колір від білого до світло-жовтого.

 

Області застосування:

  • кондитерська промисловість і хлібобулочна промисловість (надає більшу пишність тесту, сприяє поліпшенню смакових якостей, ідеального розподіл жиру в масі);

  • цільномолочна продукція, морозиво, кисломолочні продукти, сири, плавлені сири, згущене молоко, масложирова промисловість і виробництво спредів (сприяє поліпшенню текстури, смаку, в'язкості, підвищення поживної цінності, запобігання сиінерезису, надає більш кремову структуру, сприяє пониження точки замерзання морозива);

  • м'ясна промисловість (сприяє поліпшенню консистенції, збільшує в'язкість фаршу, запобігає виділення жиру з емульсії, покращує колір готових м'ясних виробів);

  • пивоварна промисловість (застосовується в якості активатора ферментів при приготуванні пивного сусла);

  • стабілізатори, згущувачі та інші харчові добавки (сироваткові білки сироватки мають властивість зв'язувати воду, утворюючи в'язкі розчини);

  • спортивне харчування служить джерелом сироваткових білків для приготування спеціального спортивного харчування);

  • напої (при приготуванні спеціальних напоїв на основі молочної сироватки);

  • косметична промисловість;

  • корми для с/г тварин.

Вид упаковки:

Мішки по 15-25 кг

Термін придатності:

Продукт годен к употреблению в течение 8-18 месяцев (в зависимости от производителя) с даты изготовления при условии хранения при температуре 18±2С° и относительной влажности не более 80%.

 

Продукт соответствует «Техническому регламенту на молоко и молочную продукцию» Федеральный закон № 88-ФЗ от 12 июня 2008 г.,  Федеральный закон от 22.07.2010 № 163-ФЗ о внесении изменений в Федеральный закон «Технический регламент на молоко и молочную продукцию».

Это интересно

Сырьем для производства сыворотки сухой молочной служит традиционное сырье – сыворотка, получаемая при производстве сыров, творога и молочных белков. Полученное сырье нормализуют в соответствии с рецептурой производства по содержанию белка, кислотности (раскисляя гидроокисью натрия). Для повышения термостойкости смеси в нее вносят соли-стабилизаторы, регуляторы кислотности. Перед сгущением смесь нагревают (пастеризуют) до 90-95оС для уничтожения микроорганизмов и затем подают на вакуум-выпарную установку для сгущения. Сутність процесу згущення полягає в частковому видалення вільної води, за умови збереження згущеного продукту в текучем стані при температурі кипіння продукту не вище 65проЗ, до масової частки сухих речовин 40% з допомогою вакууму. Не можна допускати охолодження згущеної суміші до температури кристалізації лактози. Потім згущену суміш піддають розпилювальної (в основному) або плівкової сушінні на спеціальних сушильних установках.

Высушенный продукт посредством воздуха линии пневмотранспорта охлаждают до температуры 18-20оС. Готовый охлажденный продукт подают пневмотранспортом в сборник-бункер.

Современные производители сухой молочной сыворотки используют нетрадиционные способы разделения молока, пахты, сыворотки. Применение мембранных методов разделения вторичного сырья приводит к получению фильтратов - пермеатов.

Распылительная сушка этих фильтратов позволяет получить сухую молочную сыворотку иного состава, а именно, с пониженным содержанием белковой фракции 2-9% и, соответственно, повышенным содержанием лактозы, называемую сухой пермеат.

Сывороточные продукты имеют особый состав и их уникальные свойства делают их идеально подходящими компонентами в составе различных рационов.  С их помощью можно успешно преодолевать трудности в вопросах питания человека и кормления молодняка животных. Главные составляющие сывороточных продуктов — это лактоза, протеины и минералы.

Основні
Виробник  Власне виробництво
Країна виробникУкраїна
Користувальницькі характеристики
жир1.5
  • Ціна: від 36 грн./кг