Продавець Киевмолторг розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
20 відгуків
+380 (93) 828-16-76
+380 (67) 828-16-76
+380 (44) 223-06-21
ул Ярослава Мудрого, 20, Біла Церква, Україна
Киевмолторг
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Сухе Незбиране Молоко ТУ, фото 2
Сухе Незбиране Молоко ТУ, фото 2

Сухе Незбиране Молоко ТУ

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Сухе Незбиране Молоко ТУ 26%

Сухе молоко — являє собою розчинний порошок, отриманий висушуванням нормалізованого пастеризованого коров'ячого молока. Зазвичай розводиться в теплій воді і вживається в якості напою, при цьому зберігає всі корисні властивості свіжого пастерезированного молока. Має широке застосування в кулінарії. Входить до складу багатьох видів дитячого харчування.

Виготовлення сухого молока обумовлено більш тривалим терміном зберігання даного продукта у порівнянні зі звичайним молоком

Області застосування:

  • кондитерська промисловість і хлібобулочна промисловість (надає більшу пишність тесту, сприяє поліпшенню смакових якостей, ідеального розподіл жиру в масі);

  • цільномолочна продукція, морозиво, кисломолочні продукти, плавлені сири, згущене молоко, масложирова промисловість і виробництво спредів (сприяє поліпшенню текстури, смаку, в'язкості, підвищення поживної цінності, запобігання сиінерезису, надає більш кремову структуру, сприяє пониження точки замерзання морозива);

  • м'ясна промисловість (сприяє поліпшенню консистенції, збільшує в'язкість фаршу, запобігає виділення жиру з емульсії, покращує колір готових м'ясних виробів);

  • пивоварна промисловість (застосовується в якості активатора ферментів при приготуванні пивного сусла);

  • стабілізатори, згущувачі та інші харчові добавки ;

  • спортивне харчування ;

  • напої ;

  • косметична промисловість;

  • корми для с/г тварин.

Ще Марко Поло писав про монголо-татарських військах за часів хана Хубілая, які виготовляли сушене на сонці знежирене молоко у вигляді пасти. Згадка про сухому молоці можна зустріти і в працях Івана Еріха, який розповів про те, як даний продукт отримували шляхом виморожування. Сухе молоко, що не уступає по живильній цінності сучасним аналогам, у 1802 році отримав лікар Осип Кричевський.

Масовий процес виробництва сухого молока був організований російським хіміком М. Дирхоффом в 1832 році. У 1855 році Т. З. Гримвейд запатентував процедуру виробництва сухого молока, хоча Вільям Ньютон запатентував процес вакуумного сушіння ще в 1837 році.

На сьогоднішній день сухе молоко, як правило, виготовляється шляхом розпилювальної сушки знежиреного молока незбираного молока, сколотин і сироватки. Пастеризоване молоко спочатку концентрується у випарнику для того, щоб вилучити близько 50% сухих речовин. Потім концентроване молоко розпилюють в нагрітій камері, в якій вода майже миттєво випаровується, залишаючи дрібні порошкоподібні тверді частинки молока.

В якості альтернативи сухе молоко може бути отримано з використанням барабанної сушіння. Молоко наносять тонким шаром на поверхню нагрітого барабана, з якого пізніше знімають сухі тверді речовини молока. Але сухе молоко, виготовлене таким способом, як правило, має специфічний смак, який обумовлений карамелизацей.

Ще один процес – це сублімаційна сушка, яка забезпечує краще збереження поживних речовин в молоці порівняно з сушкою на барабані. Метод сушіння і термічної обробки змінює такі властивості сухого молока, як розчинність у холодній воді, його смак і об'ємна щільність.

Основні
Виробник  Власне виробництво
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
жир26%
білок32%
  • Ціна: 90 грн./кг