Продавець Киевмолторг розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
20 відгуків
+380 (93) 828-16-76
+380 (67) 828-16-76
+380 (44) 223-06-21
ул Ярослава Мудрого, 20, Біла Церква, Україна
Киевмолторг
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Сироватка Суха, фото 2
Сироватка Суха, фото 2

Сироватка Суха

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

СИРОВАТКА СУХА

Суха молочна сироватка - продукт, отриманий в результаті висушування сирною, підсирної або казеїнової сироваток, які в свою чергу є побічним продуктом переробки молока. Сироватка виробляється з сировини, що не піддався генетичним змінам.

Сироватка має солодко-солонуватий смак кислуватий, без сторонніх присмаків і запахів. Являє собою тонкодисперсний порошок, допускається наявність грудочок, які легко розсипаються при механічній дії. Колір від білого до світло-жовтого.

 

Області застосування:

  • кондитерська промисловість і хлібобулочна промисловість (надає більшу пишність тесту, сприяє поліпшенню смакових якостей, ідеального розподіл жиру в масі);

  • цільномолочна продукція, морозиво, кисломолочні продукти, сири, плавлені сири, згущене молоко, масложирова промисловість і виробництво спредів (сприяє поліпшенню текстури, смаку, в'язкості, підвищення поживної цінності, запобігання сиінерезису, надає більш кремову структуру, сприяє пониження точки замерзання морозива);

  • м'ясна промисловість (сприяє поліпшенню консистенції, збільшує в'язкість фаршу, запобігає виділення жиру з емульсії, покращує колір готових м'ясних виробів);

  • пивоварна промисловість (застосовується в якості активатора ферментів при приготуванні пивного сусла);

  • стабілізатори, згущувачі та інші харчові добавки (сироваткові білки сироватки мають властивість зв'язувати воду, утворюючи в'язкі розчини);

  • спортивне харчування служить джерелом сироваткових білків для приготування спеціального спортивного харчування);

  • напої (при приготуванні спеціальних напоїв на основі молочної сироватки);

  • косметична промисловість;

  • корми для с/г тварин.

Вид упаковки:

Мішки по 15-25 кг

Термін придатності:

Продукт придатний до вживання протягом 6 місяців-1 року (в залежності від виробника) з дати виготовлення за умови зберігання при температурі 18±2С° і відносній вологості не більше 80%.

 

Продукт відповідає Технічному регламенту на молоко і молочну продукцію» Федеральний закон № 88-ФЗ від 12 червня 2008 року, Федеральний закон від 22.07.2010 № 163-ФЗ " про внесенні змін у Федеральний закон «Технічний регламент на молоко і молочну продукцію».

Це цікаво

Сировиною для виробництва сироватки сухої молочної служить традиційна сировина – сироватка, що отримується при виробництві сирів, сиру і молочних білків. Отримане сировину нормалізують у відповідності з рецептурою виробництва за вмістом білка, кислотності (раскисляя гідроокисом натрію). Для підвищення термостійкості суміші в неї вносять солі-стабілізатори, регулятори кислотності. Перед згущенням суміш нагрівають (пастеризують) до 90-95проДля знищення мікроорганізмів і потім подають на вакуум-выпарную установку для згущення. Сутність процесу згущення полягає в частковому видалення вільної води, за умови збереження згущеного продукту в текучем стані при температурі кипіння продукту не вище 65проЗ, до масової частки сухих речовин 40% з допомогою вакууму. Не можна допускати охолодження згущеної суміші до температури кристалізації лактози. Потім згущену суміш піддають розпилювальної (в основному) або плівкової сушінні на спеціальних сушильних установках.

Висушений продукт за допомогою повітря лінії пневмотранспорту охолоджують до температури 18-20проС. Готовий охолоджений продукт пневмотранспортом подають в збірник-бункер.

Сучасні виробники сухої молочної сироватки використовують нетрадиційні способи розділення молока, сколотин, сироватки. Застосування мембранних методів розділення вторинної сировини призводить до отримання фільтратів - пермеатов.

Розпилювальна сушарка цих фільтратів дозволяє отримати суху молочну сироватку іншого складу, а саме, з пониженим вмістом білкової фракції 2-9% і, відповідно, підвищеним вмістом лактози, звану сухий пермеат.

Сироваткові продукти мають особливий склад та їх унікальні властивості роблять їх ідеально підходящими компонентами в складі різних раціонів. З їх допомогою можна успішно долати труднощі в питаннях харчування людини і годівлі молодняку тварин. Головні складові сироваткових продуктів — це лактоза, протеїни і мінерали.

Основні
Виробник  Власне виробництво
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
жир1.5
  • Ціна: від 30 грн./кг