Продавець Киевмолторг розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
20 відгуків
+380 (93) 828-16-76
+380 (67) 828-16-76
+380 (44) 223-06-21
ул Ярослава Мудрого, 20, Біла Церква, Україна
Киевмолторг
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Сухе Незбиране Молоко ГОСТ, фото 2
Сухе Незбиране Молоко ГОСТ, фото 2

Сухе Незбиране Молоко ГОСТ

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

 

Сухе Незбиране Молоко ГОСТ

Сухе молоко — являє собою розчинний порошок, отриманий висушуванням нормалізованого пастеризованого коров'ячого молока. Зазвичай розводиться в теплій воді і вживається в якості напою при цьому зберігає всі корисні властивості свіжого пастеризованого молока. Має широке застосування в кулінарії. Входить до складу багатьох видів дитячого харчування.

Виготовлення сухого молока обумовлено більш тривалим терміном зберігання даного продукту у порівнянні зі звичайним молоком.

Області застосування:

  • кондитерська промисловість і хлібобулочна промисловість (надає більшу пишність тесту, сприяє поліпшенню смакових якостей, ідеального розподіл жиру в масі);

  • цільномолочна продукція, морозиво, кисломолочні продукти, сири, плавлені сири, згущене молоко, масложирова промисловість і виробництво спредів (сприяє поліпшенню текстури, смаку, в'язкості, підвищення поживної цінності, запобігання сиінерезису, надає більш кремову структуру, сприяє пониження точки замерзання морозива);

  • м'ясна промисловість (сприяє поліпшенню консистенції, збільшує в'язкість фаршу, запобігає виділення жиру з емульсії, покращує колір готових м'ясних виробів);

  • пивоварна промисловість (застосовується в якості активатора ферментів при приготуванні пивного сусла);

  • стабілізатори, згущувачі та інші харчові добавки (сироваткові білки сироватки мають властивість зв'язувати воду, утворюючи в'язкі розчини);

  • спортивне харчування ;

  • напої ;

  • косметична промисловість;

  • корми для с/г тварин.

Ще Марко Поло писав про монголо-татарських військах за часів хана Хубілая, які виготовляли сушене на сонці знежирене молоко у вигляді пасти. Згадка про сухому молоці можна зустріти і в працях Івана Еріха, який розповів про те, як даний продукт отримували шляхом виморожування. Сухе молоко, що не уступає по живильній цінності сучасним аналогам, у 1802 році отримав лікар Осип Кричевський.

Массовый процесс производства сухого молока был организован русским химиком М. Дирхоффом в 1832 году. В 1855 году Т.С. Гримвейд запатентовал процедуру производства сухого молока, хотя Уильям Ньютон запатентовал процесс вакуумной сушки еще в 1837 году.

На сегодняшний день сухое молоко, как правило, изготовляется путем распылительной сушки обезжиренного молока, цельного молока, пахты и сыворотки. Пастеризованное молоко сначала концентрируется в испарителе для того, чтобы изъять около 50% сухих веществ. Затем концентрированное молоко распыляют в нагретой камере, в которой вода почти мгновенно испаряется, оставляя мелкие твердые порошкообразные частицы молока.

В качестве альтернативы сухое молоко может быть получено с использованием барабанной сушки. Молоко наносят тонким слоем на поверхность нагретого барабана, с которого позже снимают сухие твердые вещества молока. Но сухое молоко, изготовленное таким способом, как правило, имеет специфический вкус, который обусловлен карамелизацей.

Еще один процесс – это сублимационная сушка, которая обеспечивает лучшее сохранение питательных веществ в молоке по сравнению с сушкой на барабане. Метод сушки и термической обработки изменяет такие свойства сухого молока, как растворимость в холодной воде, его вкус и объемная плотность.

Основні
Виробник  Власне виробництво
Країна виробникУкраїна
Користувальницькі характеристики
жир26%
білок32%
  • Ціна: від 130 грн./кг