Продавець Киевмолторг розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
20 відгуків
+380 (93) 828-16-76
+380 (67) 828-16-76
+380 (44) 223-06-21
ул Ярослава Мудрого, 20, Біла Церква, Україна
Киевмолторг
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Сухе Незбиране Молоко ГОСТ, фото 2
Сухе Незбиране Молоко ГОСТ, фото 2

Сухе Незбиране Молоко ГОСТ

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Сухе Незбиране Молоко ГОСТ

Сухо́е молоко́   — представляет собой растворимый порошок, получаемый высушиванием нормализованного пастеризованного коровьего молока. Обычно разводится в тёплой воде и употребляется в качестве напитка при этом сохраняет все полезные свойства свежего пастеризированого молока. Имеет широкое применение в кулинарии. Входит в состав многих видов детского питания.

Изготовление сухого молока обусловлено более длительным сроком хранения данного продукта по сравнению с обычным молоком.

Ще Марко Поло писав про монголо-татарських військах за часів хана Хубілая, які виготовляли сушене на сонці знежирене молоко у вигляді пасти. Згадка про сухому молоці можна зустріти і в працях Івана Еріха, який розповів про те, як даний продукт отримували шляхом виморожування. Сухе молоко, що не уступає по живильній цінності сучасним аналогам, у 1802 році отримав лікар Осип Кричевський.

Області застосування:

  • кондитерська промисловість і хлібобулочна промисловість (надає більшу пишність тесту, сприяє поліпшенню смакових якостей, ідеального розподіл жиру в масі);

  • цільномолочна продукція, морозиво, кисломолочні продукти, сири, плавлені сири, згущене молоко, масложирова промисловість і виробництво спредів (сприяє поліпшенню текстури, смаку, в'язкості, підвищення поживної цінності, запобігання сиінерезису, надає більш кремову структуру, сприяє пониження точки замерзання морозива);

  • м'ясна промисловість (сприяє поліпшенню консистенції, збільшує в'язкість фаршу, запобігає виділення жиру з емульсії, покращує колір готових м'ясних виробів);

  • пивоваренная промышленность (применяется в качестве активатора ферментов при приготовлении пивного сусла);

  • стабилизаторы, загустители и другие пищевые добавки (сывороточные белки сыворотки обладают свойством связывать воду, образуя вязкие растворы);

  • спортивное питание ;

  • напитки ;

  • косметическая промышленность;

  • корма для с/х животных.

Массовый процесс производства сухого молока был организован русским химиком М. Дирхоффом в 1832 году. В 1855 году Т.С. Гримвейд запатентовал процедуру производства сухого молока, хотя Уильям Ньютон запатентовал процесс вакуумной сушки еще в 1837 году.

На сьогоднішній день сухе молоко, як правило, виготовляється шляхом розпилювальної сушки знежиреного молока незбираного молока, сколотин і сироватки. Пастеризоване молоко спочатку концентрується у випарнику для того, щоб вилучити близько 50% сухих речовин. Потім концентроване молоко розпилюють в нагрітій камері, в якій вода майже миттєво випаровується, залишаючи дрібні порошкоподібні тверді частинки молока.

В качестве альтернативы сухое молоко может быть получено с использованием барабанной сушки. Молоко наносят тонким слоем на поверхность нагретого барабана, с которого позже снимают сухие твердые вещества молока. Но сухое молоко, изготовленное таким способом, как правило, имеет специфический вкус, который обусловлен карамелизацей.

Еще один процесс – это сублимационная сушка, которая обеспечивает лучшее сохранение питательных веществ в молоке по сравнению с сушкой на барабане. Метод сушки и термической обработки изменяет такие свойства сухого молока, как растворимость в холодной воде, его вкус и объемная плотность.

Основні
Виробник  Власне виробництво
Країна виробникУкраїна
Користувальницькі характеристики
жир26%
білок32%
  • Ціна: від 130 грн./кг