Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Немає відгуків, додати
+380 (67) 828-16-76
+380 (93) 828-16-76
Київмолторг

Сухе Цільне Молоко ГОСТ

від 200 ₴/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Сухе Цільне Молоко ГОСТ
Сухе Цільне Молоко ГОСТВ наявності
від 200 ₴/кг
+380 (67) 828-16-76
Відділ продажів
  • +380 (93) 828-16-76
+380 (67) 828-16-76
Відділ продажів
  • +380 (93) 828-16-76

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Сухе Цільне Молоко ГОСТ

Сухо-е молоко   — це розчинний порошок, що отримується висушуванням нормалізованого пастеризованого коров'ячого молока. Зазвичай розводиться в теплій воді і застосовуються як напій водночас зберігає всі корисні властивості свіжого пастеризованого молока. Має широке застосування в кулінарії. Входить до складу багатьох видів дитячого харчування.

Виготовлення сухого молока зумовлене тривалішим терміном зберігання цього продукту , порівнюючи зі звичайним молоком.

Ще Марко Поло писав про монголо-татарські війська за часів хана Хубіла, які виготовляли сушене на сонці знежирене молоко у формі пасти. Спогади про сухий молоку можна побачити й у трудах Івана Єріха, який розповідає про те, як цей продукт здобував способом виморожування. Сухе молоко, що не поступається за поживною цінністю сучасним аналогам, у 1802 році отримав лекар Осіп Крічківський.

Сфери застосування:

  • кондитерська промисловість і хлібобулочна промисловість (дає  велику пишність тіста, сприяє поліпшенню смакових якостей, ідеальному розподіленню жиру в масі);

  • суцільномолочна продукція, морозиво, кисломолочні продукти, сир, плавлені сири, згущене молоко, олійна промисловість і виробництво спредів (сприяє покращенню текстури, смаку, в'язкості,  підвищення поживної цінності, запобігання синерезису, надає більш кремову структуру, сприяє зниженню точки замерзання морозива);

  • м'ясна промисловість (сприяє покращенню консистенції, збільшує в'язкість фаршу,  запобігає виділенню жиру з емульсії, покращує колір готових м'ясних виробів);

  • пивоварна промисловість (застосовується як активатор ферментів під час приготування пивного сусла);

  • стабілізатори, загусники та інші харчові добавки (сироватки білки сироватки мають властивість зв'язувати воду, утворюючи в'язкі розчини);

  • спортивне харчування;

  • напитки ;

  • косметична промисловість;

  • корму для тварин.

Масовий процес виробництва сухого молока був організований російським хіміком М. Дірхофом 1832 року. 1855 року Т.С. Гримвейд запатентував процедуру виробництва сухого молока хоча Вільям Ньютон запатентував процес вакуумного сушіння ще 1837 року.

На сьогодні сухе молоко зазвичай виготовляється через розпилювальне сушіння знежиреного молока, суцільного молока, пальники та сироватки. Пастеризоване молоко спочатку концентрується в випарнику для того, щоб виймати приблизно 50% сухих речовин. Потім концентроване молоко розпилюють у нагрітій камері, у якій вода майже миттєво випаровується, залишаючи дрібні тверді порошкоподібні частинки молока.

Як альтернатива сухе молоко може бути отримане з використанням барабанного сушіння. Молоко наносять тонким шаром на поверхню нагрітого барабана, з якого пізніше знімають сухі тверді речовини молока. Але сухе молоко, виготовлене таким способом, зазвичай має специфічний смак, який зумовлений карамелізацією.

Ще один процес — це сублімаційне сушіння, яке забезпечує краще збереження поживних речовин у молоці, порівнюючи із сушаркою на барабані. Метод сушіння та термічної обробки змінює властивості сухого молока, як-от розчинність у холодній воді, його смак і об'ємна щільність.

Характеристики
Користувацькі характеристики
білок32%
жир26%
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 200 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner