Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Немає відгуків, додати
+380 (67) 828-16-76
+380 (93) 828-16-76
Київмолторг

Сухе молоко 1.5% жирності ГОСТ

від 120 ₴/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Сухе молоко 1.5% жирності ГОСТ
Сухе молоко 1.5% жирності ГОСТВ наявності
від 120 ₴/кг
+380 (67) 828-16-76
Відділ продажів
  • +380 (93) 828-16-76
+380 (67) 828-16-76
Відділ продажів
  • +380 (93) 828-16-76

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Сухе молоко 1.5% жирності ГОСТ

Ще  Марко Поло писав про монголо-татарські війська за часів хана Хубіла, які виготовляли сушене на сонці знежирене молоко у формі пасти. Спогади про сухий молоку можна побачити й у трудах Івана Єріха, який розповідає про те, як цей продукт здобував способом виморожування. Сухе молоко, що не поступається за поживною цінністю сучасним аналогам, у 1802 році отримав лекар Осіп Крічківський.

Масовий процес виробництва сухого молока був організований російським хіміком М. Дірхофом 1832 року. 1855 року Т.С. Гримвейд запатентував процедуру виробництва сухого молока хоча Вільям Ньютон запатентував процес вакуумного сушіння ще 1837 року.

Сфери застосування:

  • кондитерська промисловість і хлібобулочна промисловість (дає  велику пишність тіста, сприяє поліпшенню смакових якостей, ідеальному розподіленню жиру в масі);

  • суцільномолочна продукція, морозиво, кисломолочні продукти, сир, плавлені сири, згущене молоко, олійна промисловість і виробництво спредів (сприяє покращенню текстури, смаку, в'язкості,  підвищення поживної цінності, запобігання синерезису, надає більш кремову структуру, сприяє зниженню точки замерзання морозива);

  • м'ясна промисловість (сприяє покращенню консистенції, збільшує в'язкість фаршу,  запобігає виділенню жиру з емульсії, покращує колір готових м'ясних виробів);

  • пивоварна промисловість (застосовується як активатор ферментів під час приготування пивного сусла);

  • стабілізатори, загусники та інші харчові добавки (сировакові білки мають властивість зв'язувати воду, утворюючи в'язкі розчини);

  • спортивне харчування (служить джерелом сироваткових казеїнових білків для приготування спеціального спортивного харчування);

  • напої (під час приготування спеціальних напоїв);

  • косметична промисловість;

  • корму для тварин.

На сьогодні сухе молоко зазвичай виготовляється через розпилювальне сушіння знежиреного молока, суцільного молока, пальники та сироватки. Пастеризоване молоко спочатку концентрується в випарнику для того, щоб виймати приблизно 50% сухих речовин. Потім концентроване молоко розпилюють у нагрітій камері, у якій вода майже миттєво випаровується, залишаючи дрібні тверді порошкоподібні частинки молока.

Як альтернатива сухе молоко може бути отримане з використанням барабанного сушіння. Молоко наносять тонким шаром на поверхню нагрітого барабана, з якого пізніше знімають сухі тверді речовини молока. Але сухе молоко, виготовлене таким способом, зазвичай має специфічний смак, який зумовлений карамелізацією.

Ще один процес — це сублімаційне сушіння, яке забезпечує краще збереження поживних речовин у молоці, порівнюючи із сушаркою на барабані. Метод сушіння та термічної обробки змінює властивості сухого молока, як-от розчинність у холодній воді, його смак і об'ємна щільність.

Дрібний сухий порошок, допускається невелика кількість грудочок, які легко розсипаються під час механічного впливу.
Смак і запах, властивий свіжому пастеризованому знежиреному молоку, без сторонніх присмаків і запахів.
Колір білий із легким кремовим відтінком.

Склад 

натуральний продукт, виготовлений із знежиреного коров'ячого молока.

Харчова цінність (100 г продукту) 

жиров - 1,5 г.,
углеводов - 50 г.,
білків — 32 г. Енергетична цінність (100 г. продукту)  — 341,5 кКал.

Фасування 

— Паперові мішки по 25 кг.

Умови зберігання 

Масова частка вологи не більш ніж 5%
Термін придатності за відносної вологості повітря не більш ніж 85% за температури не вище ніж 25 °C
— Не більш ніж 20 діб із дати виготовлення.

Характеристики
Користувацькі характеристики
ПакованняМішок 4-шаровий паперовий, поліетиленова вкладка
білок32%
жир1.5%
лактоза52 %
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 120 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner