Вершки молочні сухі
Вершки використовуються у виробництві кави 3в1, для додавання в сухі супи, картопляне пюре, не грудкуються, чудова розсипчастість підходять для вендинга
Сухі вершки — це дрібний порошок, який виробляється методом висушування згущених вершків на сушильній розпилювальній установці. Вони можуть бути двох сортів: перший або вищий. Діння відбувається з мікробіологічних, фізико-хімічних та органолептичних показників.
Цей продукт знайшов собі застосування в багатьох сферах. Наприклад, його використовують під час виробництва кондитерських виробів, йогуртів, морозива, напоїв, заморожених продуктів, дитячого харчування, хлібобулочних виробів, кормів для тварин, алкоголю й багато чого іншого. Крім цього, людям подобається пити каву з додаванням сухих вершків.
Сфери застосування:
-
кондитерська промисловість і хлібобулочна промисловість
-
суцільномолочна продукція, морозиво, кисломолочні продукти, плавлені сири, згущене молоко, масложирова промисловість і виробництво спредів
-
м'ясна промисловість
-
стабілізатори, загусники та інші харчові добавки
-
корму для тварин.
На сьогодні на ринку є молочні та рослинні сухі вершки. Останні виробляються відповідно з жирів рослинного походження (пальмова, кокосова, пальмоядрова олія). Вони є сумішшю води, рослинного жиру та різних добавок. Однією з головних їхніх переваг вважається набагато довший термін зберігання. Крім цього, вони менш калорійні, містять менше жиру, і в них немає холестерин. Молочні сухі вершки виготовляються з натуральної молочної сировини. Це несе в собі чималі переваги. Наприклад, такий продукт містить істотно більшу кількість корисних речовин, ніж рослинні замінники.
Користувацькі характеристики | |
---|---|
білок | 3,5% |
жир | 45% |
вуглеводи | 4,3% |
- Ціна: від 230 ₴/кг