Продавець Киевмолторг розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
20 відгуків
+380 (93) 828-16-76
+380 (67) 828-16-76
+380 (44) 223-06-21
ул Ярослава Мудрого, 20, Біла Церква, Україна
Киевмолторг
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Топ продаж
Сухе молоко 1.5% жирності ГОСТ, фото 2
Сухе молоко 1.5% жирності ГОСТ, фото 2

Сухе молоко 1.5% жирності ГОСТ

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Сухе молоко 1.5% жирності ГОСТ

Ще Марко Поло писав про монголо-татарських військах за часів хана Хубілая, які виготовляли сушене на сонці знежирене молоко у вигляді пасти. Згадка про сухому молоці можна зустріти і в працях Івана Еріха, який розповів про те, як даний продукт отримували шляхом виморожування. Сухе молоко, що не уступає по живильній цінності сучасним аналогам, у 1802 році отримав лікар Осип Кричевський.

Масовий процес виробництва сухого молока був організований російським хіміком М. Дирхоффом в 1832 році. У 1855 році Т. З. Гримвейд запатентував процедуру виробництва сухого молока, хоча Вільям Ньютон запатентував процес вакуумного сушіння ще в 1837 році.

На сьогоднішній день сухе молоко, як правило, виготовляється шляхом розпилювальної сушки знежиреного молока незбираного молока, сколотин і сироватки. Пастеризоване молоко спочатку концентрується у випарнику для того, щоб вилучити близько 50% сухих речовин. Потім концентроване молоко розпилюють в нагрітій камері, в якій вода майже миттєво випаровується, залишаючи дрібні порошкоподібні тверді частинки молока.

В качестве альтернативы сухое молоко может быть получено с использованием барабанной сушки. Молоко наносят тонким слоем на поверхность нагретого барабана, с которого позже снимают сухие твердые вещества молока. Но сухое молоко, изготовленное таким способом, как правило, имеет специфический вкус, который обусловлен карамелизацей.

Еще один процесс – это сублимационная сушка, которая обеспечивает лучшее сохранение питательных веществ в молоке по сравнению с сушкой на барабане. Метод сушки и термической обработки изменяет такие свойства сухого молока, как растворимость в холодной воде, его вкус и объемная плотность.

Мелкий сухой порошок, допускается незначительное количество комочков, которые легко рассыпаются при механическом воздействии.
Вкус и запах, свойственный свежему пастеризованному обезжиренному молоку, без посторонних привкусов и запахов.
Цвет белый с легким кремовым оттенком.

Области применения:

  • кондитерська промисловість і хлібобулочна промисловість (надає більшу пишність тесту, сприяє поліпшенню смакових якостей, ідеального розподіл жиру в масі);

  • цільномолочна продукція, морозиво, кисломолочні продукти, сири, плавлені сири, згущене молоко, масложирова промисловість і виробництво спредів (сприяє поліпшенню текстури, смаку, в'язкості, підвищення поживної цінності, запобігання сиінерезису, надає більш кремову структуру, сприяє пониження точки замерзання морозива);

  • мясная промышленность (способствует улучшению консистенции, увеличивает вязкость фарша,  предотвращает выделение жира из эмульсии, улучшает цвет готовых мясных изделий);

  • пивоваренная промышленность (применяется в качестве активатора ферментов при приготовлении пивного сусла);

  • стабилизаторы, загустители и другие пищевые добавки (сывороточные белки  обладают свойством связывать воду, образуя вязкие растворы);

  • спортивное питание (служит источником сывороточных и казеиновых белков для приготовления специального спортивного питания);

  • напитки (при приготовлении специальных напитков );

  • косметическая промышленность;

  • корма для с/х животных. 

Состав

Натуральный продукт, изготовленный из обезжиренного коровьего молока.

Пищевая ценность (100 г продукта) 

жиров - 1,5 г.,
углеводов - 50 г.,
белков - 32 г. Энергетическая ценность (100г. продукта)  - 341,5 кКал.

Фасовка 

— Бумажные мешки по 25 кг.

Условия хранения 

Массовая доля влаги не более 5%
Срок годности при относительной влажности воздуха не более 85% при температуре не выше 25 °С
— Не более 20 суток с даты изготовления.

Основні
Виробник  Власне виробництво
Країна виробникУкраїна
Користувальницькі характеристики
жир1.5%
білок32%
лактоза52 %
  • Ціна: від 94 грн./кг